НОВА СТЕФАНИКОЗНАВЧА ХРЕСТОМАТІЯ - Мочернюк, Наталія (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2022)
Василь Стефаник у дослідженнях та спогадах/ Упоряд. С.Хороб. Івано-Франківськ: Місто НВ, 2021. 476 с.