ПОЕТ РОЗМОВЛЯЄ… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Богдан Задура. Поет розмовляє з народом: Пер. з пол. Дмитра Павличка, Миколи Рябчука, Андрія Бондаря / передмова Д. Павличка; Післямова А. Бондаря. – Харків: Фоліо, 2007. – 187 с. – (Сафарі).