ТРИЄДИНИЙ СВІТ ПОЕЗІЙ ВАСИЛЯ МОЙСИШИНА… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Василь Мойсишин. «Тірас» (2000), «Бескид» (2006), «Коло» (2013). Збірки поезій