НОВЕ ТЕКСТОЛОГІЧНЕ ПРОЧИТАННЯ ПОЕЗІЙ У ПРОЗІ ВАСИЛЯ СТЕФАНИКА - Кіраль, С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Єрмак В. Творча історія поезій у прозі Василя Стефаника. – Київ: Наукова думка. – 2016. – 149 с.