ЯКІСНІ ГАЗЕТИ: СПІРАЛЬ ДЕГРАДАЦІЇ - Потятиник, Б. В. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
У статті досліджено особливості функціонування сучасних засобів інтернет-видання, що є після преси, радіо і телебачення важливим різновидом нинішньої журналістики.