ПРЕДМЕТ ДОСЛІДЖЕННЯ – ВІТАЇСТИЧНИЙ КОНСОЛІДУЮЧИЙ МІФ УКРАЇНИ В ЛІТЕРАТУРІ ДІАСПОРИ ПЕРШОЇ ПОЛОВИНИ ХХ СТ. - Хороб, С. І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
Слоньовська О.В. Ефект амальгами (Міф України в літературі української діаспори 20–50-х рр.): монографія; видання 2-ге, доповнене. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2019. – 584 с.