SACRUM В ПОЕЗІЇ ЮЛІЇ ГРИГОРЧУК - Хороб, М. Б. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
. Григорчук. Найріднішому. Вірші та світлини. – Брустурів: Дискурсус, 2015. – 40 с.