«ТАЙНА ВЕЧЕРЯ» З БОГДАНОМ РУБЧАКОМ… - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Богдан Рубчак. Міти метаморфоз, або Пошуки доброго світу: Есеї / Упоряд. Василь Габор.– Львів: ЛА «Піраміда», 2012. – 484 с. (Серія “Бібліотека Нью-Йоркської групи“).