МОНОГРАФІЯ ПРО СТАНОВЛЕННЯ І РОЗВИТОК УКРАЇНСЬКОЇ МОВИ В ГАЛИЧИНІ - Дупляк, М. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Лесюк Микола. Становлення і розвиток української літературної мови в Галичині / М. Лесюк. – Івано-Франківськ, 2014. – 732 с.