СПОГАДИ ВАСИЛЯ ФРАНКА - Баран, Є. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Василь Франко. Спомини / Упоряд. З. Франко, Є. Паранюк; передмова Р. Піхманця; післямова І. Монолатія. – Львів: ТзОВ «Дизайн-студія «Папуга», 2015. – 112 с.