З ПОЗИЦІЙ СУЧАСНОГО ФРАНКОЗНАВСТВА - Козлов, Р. А. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Хороб Степан. «Драма – моя стародавня страсть» (Драматургія і театр Івана Франка)» С. І. Хороб. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2016. – 268 с.