ЛІТЕРАТУРА УКРАЇНСЬКОЇ ДІАСПОРИ 20 – 50-Х РОКІВ З ПОГЛЯДУ МЕТОДОЛОГІЇ АРХЕТИПНОЇ КРИТИКИ - Набитович, І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2020)
Слоньовська О. В. Ефект амальгами (Міф України в літературі української діаспори 20–50-х років ХХ ст.): монографія. – Івано-Франківськ: Місто НВ, 2016. – 584 с.