ЖИТТЯ У СЛОВІ: КІЛЬКА ШТРИХІВ ДО ПОРТРЕТА СТЕФАНА ХОРОБА - Рудницький , Л. І. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
Справді, не віриться, що до Стефана Хороба у розповні його життєвих і творчих сил прийшов такий славний ювілей: 70-ліття у відсвіті слова.