КНИГА ПРО АЛЬМА-МАТЕР УКРАЇНЦІВ У ПОЛЬЩІ - Дупляк , М. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Word, 2019)
На видавничому ринку появилася цікава своїм змістом публікація – монографія авторства Стефана Лашина про українські класи Педагогічного ліцею №2 у Бартошицях (див.: Стефан Лашин. Педагогічний ліцей №2 у Бартошицях. Переклад з польської і редагування – Микола Лесюк. Бартошиці-Ольштин-Нью-Йорк-Івано-Франківськ: «Тирса» (Варшава), 2018, 864 с.).