У ПОШУКАХ НОВОГО ВИМІРУ ЕТНОНАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІТИКИ УКРАЇНИ - Монолатій, І. С. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(думки з приводу виходу у світ монографії Оксани Липчук «Інституційні засади реалізації прав національних меншин в Україні»)