МОЗАЇКА СПОГАДІВ «ЗВИЧАЙНОЇ ЛЮДИНИ»: НОВЕ ПРОЧИТАННЯ ПРОПИСАНИХ ІСТИН ІСТОРІЇ - Гон, М. М. (PRECARPATHIAN BULLETIN OF THE SHEVCHENKO SCIENTIFIC SOCIETY Idea, 2019)
(Рец.: Цеклер Е. Ганс Кох / Еразмус Цеклер; упор. І. Монолатій; пер. з нім. Г. Петросаняк. – Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2016. – 128 с.)